Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünü müfettişler araştıracak

Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünü müfettişler araştıracak

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'deki Gezi parkı eylemlerinde darbedilen ve beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz için müfettiş görevlendirdi.

Ali İsmail Korkmaz 'ın ölümünü araştırmak nbsp;için görevlendirilen müfettişlerEskişehir 'e geldi ve olayla ilgili detaylı incelemelerde bulunacaklar. Müfettişler olayın meydana geldiği bölgede ve hastane de incelemelerde bulunacak kameralar incelenecek ve görgü tanıkları dinlenecek. Üniversite öğrencisi olan ve Gezi parkı eylemleri kapsamında Eskişehir'de kimliği belirlenemeyen bir grup tarafından kafasına vurulan ve aldığı darbelerle beyin kanaması geçiren Ali İsmail Korkmaz için iç işleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı müfettiş görevlendirdi. Görevlendirilen müfettişler Eskişehir'e geldi ve olayla ilgili detaylı incelemelerde bulunacaklar. Müfettişler olayın meydana geldiği bölgede ve hastane de incelemelerde bulunacak kameralar incelenecek ve görgü tanıkları dinlenecek. Rapor haline getirilecek olan sebepler bakanlığı bildirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...