Şakası yok!

Şakası yok!

SPOR Haberleri

Turuncu-lacivertlilerin son haftalardaki skorerleri yine iş başındaydı. Visca’nın pasını Elia ağlara gönderdi ve Avcı’nın ekibi haftaya Galatasaray ile oynayacağı kritik maç öncesi fire vermedi

Şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir sahasında Evkur Yeni Malatyaspor engelini geçerek maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Abdullah Avcı ile eski yardımcısı Erol Bulut’u da karşı karşıya getiren maçta turuncu-lacivertliler 3 puanı tek golle alarak zirve yarışını sürdürdü. Ev sahibi ekip rakibini kendi yarı sahasına hapsederek maça başlayınca gol gecikmedi. Dakika 18’de ceza sahası içinde rakip oyuncuyu çalımlayan Visca, pasını arka direkteki Elia’ya gönderdi. Hollandalı yıldızın boş kaleye çektiği şutta meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0. İlk yarının kalan süresinde skor değişmedi ve Başakşehir soyunma odasına 1-0 üstün girdi.
Strese boğdu
İkinci yarıda misafir ekip kendi yarı sahasından çıkmakta bile zorlandı. Sık sık yapılan top kayıplarıyla Başakşehir çok rahat bir oyun ortaya koydu. Takımın tecrübeli isimleri Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın maç boyunca sahanın en çalışkanları arasında yer alması dikkat çekti. Malatyaspor ilk yarıda olduğu gibi ikinci devrede de pozisyona giremedi. Abdullah Avcı’nın ekibi bu galibiyetle şampiyonluk yolundaki iddiasını da artırdı ve cuma günü oynadığı maçı kazanarak rakiplerinin de erkenden strese girmesini sağladı.       

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...