Gezi Parkı'nda gösterilerinde polise saldırı görüntüleri

/ Kaynak: AA
Gezi Parkı'nda gösterilerinde polise saldırı görüntüleri

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Taksim Gezi Parkı odaklı operasyonda gözaltına alınan 30 kişinin karıştığı eylemlerin görüntülerini basın mensuplarına dağıttı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Taksim Gezi Parkı odaklı operasyonda gözaltına alınan 30 kişinin karıştığı eylemlerin görüntülerini basın mensuplarına dağıttı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde gözaltında tutulan 30 kişinin işlemleri sürüyor. Bu arada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı odaklı operasyonda gözaltına alınanların karıştıkları eylemlerin görüntüleri, basın mensuplarına dağıtıldı. Görüntülerde, gözaltındaki bazı şüphelilerin polis ekipleri ile esnafa taş ve molotof atma, saldırma kayıtlarının yer aldığı görüldü. Gözaltında tutulan 30 kişinin işlemleri tamamlandıktan sonra yarın adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 3 gün önce gerçekleştirdiği operasyonda, Taksim Gezi Parkı odaklı eylemlerde polise ve esnafa şiddet uyguladıkları iddia edilen, aralarında üniversite öğrencilerinin de yer aldığı 30 kişi gözaltına alınmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...