CHP'de Mansur Yavaş depremi! Yeni partisi şaşırttı

Düzenleyen:
CHP'de Mansur Yavaş depremi! Yeni partisi şaşırttı

POLİTİKA Haberleri

Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, bugünkü köşe yazısında Mansur Yavaş ve CHP arasındaki gelişmelere değindi.

Eski MHP'li Mansur Yavaş'ın bir önceki yerel seçimlerde CHP'den aday olduğunu hatırlatan Batuhan Yaşar, CHP'nin Mansur Yavaş'ı ikna etmek için çok uğraştığını yazdı. Batuhan Yaşar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş'ı ısrarla partisine davet ettiğini ama her defasında ret cevabını aldığını ifade etti. Yanı sıra Batuhan Yaşar çok konuşulacak bir bilgi daha paylaştı. Buna göre, Mansur Yavaş, Meral Akşener'in partisi İYİ Parti'den aday olacak. 

İşte Batuhan Yaşar'ın konuya ilişkin sözleri: "Biliyorsunuz bir önceki yerel seçimlerde Mansur Yavaş CHP’nin Ankara adadıydı... Aracılar gitti geldi... İşi bitirmek istediler... Defalarca konuşuldu... Ama Mansur Bey CHP’yi reddetti... Buna karşılık Kemal Beyin ısrara devam ettiğini öğrendik... Duyduğumuza göre Mansur Yavaş İyi Parti’den aday olacakmış... İş çoktan bitmiş... Ana muhalefet 2019 yolunu bulabilmiş değil... HDP’yi gizlemenin yolunu hâlâ arıyor..."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...