Vatan Gazetesi, ünlü yazarı kovdu

Vatan Gazetesi, ünlü yazarı kovdu

GÜNDEM Haberleri

Vatan Gazetesi yönetimi 2008'den bu yana gazetede yazan Can Ataklı ile yollarını ayırdı. Can Ataklı, Twitter'dan açıklama yaptı.

Can Ataklı Twitter'dan yaptığı açıklamada gazetesinden ayrıldığını duyurdu. Yarın yayınlanmak üzere bir veda yazısı yazdığını ve yayınlanmasını umduğunu belirten Can Ataklı Vatan yönetiminin kararına dair bir yorum yapmadı. Ayrılma nedeni olarak "koşulları herkes biliyor kimseyi suçlamıyorum" diyen Ataklı kimseye öfkesi ve kini olmadığını vurguladı. Ataklı ayrılığı Twitter hesabından şu sözlerle yorumladı: Benden öğrenmenizi isterdim ama bazı internet sitelerinde yayınlandığı için yazıyorum; Vatan gazetesi ile yollarımız ayrıldı. Bir veda yazısı yazdım umarım yarın ki gazeteye koyacaklardır. Ayrılmamız dostane oldu. Kimseye öfkem, kinim, kızgınlığım yok. Herhalde ayrılışımın nedeni yazılarımın okunmaması ya da başarısızlık değil ama koşulları herkes biliyor kimseyi suçlamıyorum. Yazı hayatım ve olanak bulduğumda televizyon konuşmalarım, konferans ve sohbet toplantılarım tek kişilik gösterim elbette devam edecek. Vatan'da eskiden beri çalıştığım ve yeni tanıdığım bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...