Futbolcuya 'tank' soruşturması

/ Kaynak: İHA
Futbolcuya 'tank' soruşturması

FUTBOL Haberleri  / İHA

Atalanta'nın yeni imza attığı orta saha oyuncusu Giulio Migliaccio, karşılama töreninde tanka binince, federasyon hakkında soruşturma başlattı.

Atalanta'nın yeni imza attığı orta saha oyuncusu Giulio Migliaccio, karşılama töreninde tanka binince, federasyon hakkında soruşturma başlattı. nbsp;Palermo'dan transfer olan Migliaccio, coşkulu taraftar grubunun bulunduğu kalabalığın içine, İtalyan ordusunun geçmişte kullandığı bir tankla geldi. Tank, rakip kulüpler Roma ve Brescia'nın renkleriyle boyanmış araçları ezerek kalabalığın içinde ilerledi. Görüntüleri inceleyen İtalyan Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, olayın ardından Migliaccio'yu ifade vermeye çağırdı.Atalanta'nın çiçeği burnunda futbolcusu ise kendini savunarak, "Olayı ancak tank araçların üzerinden geçerken farkedebildim. Tank yüksek ve ben de arkada olduğum için, gerçekten orada rakip takımı simgeleyen araçlar olduğunu farkedemedim. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm" şeklinde konuştu.
FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...