Mehmetçiğe bu sefer anne morali

Mehmetçiğe bu sefer anne morali

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşlardan gelen el emeği göz nuru hediye ve mektupları Afrin’deki Mehmetçiğe iletmek için dün Kilis ve Hatay’a gitti.

Damla Peker KİLİS/HATAY

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK’sı ile AK Parti milletvekilleri dün Kilis ve Hatay’daydı. Çam ve Kadın Kolları ilk olarak Kilis’te bulunan Sivil Şehit ve Gaziler Derneğini ziyaret ederek buradaki şehit yakınları ve gaziler ile sohbet etti. Ziyarette, sivil şehit Mehmet Hanifi Sağlam’ın kızı Fatma Sağlam şehit yakınlarının taleplerini aktardı. Bu ziyaretin ardından Lütfiye Selva Çam ve AK Parti heyeti beraberinde getirdikleri kolileri, askerlere iletilmek üzere Kilis İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Başaklıgil’e teslim etti. Çam kolilerin yanında, kadınların, çocukların ve Suriyeli çocukların kaleme aldığı 500’ün üzerinde mektubun bulunduğunu belirterek, mektup yazamayanların resim yaparak askerlere gönderilmek üzere kendilerine verdiğini aktardı. Mehmetçiğin en büyük desteğinin kadınlar olduğunu belirten Başkan Çam, “Kadınlarımızın sesini, dualarını askerlere, Mehmetçiğimize ulaştırmak istedik. Afrin’deki askerlerimize iletilmek üzere getirdiklerimizi, mektuplarımızla birlikte komutanlarımıza verdik” dedi. Yardım malzemeleri için teşekkür eden Başaklıgil, “Bu harekat sadece Türk Silahlı Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığı unsurlarınca değil bütün Türk milletiyle icra edildi” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...