BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Diplomalı kebapçılar

Diplomalı kebapçılar

Adana Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen “Tescilli Adana Kebabı Ustalık Eğitimi” programıyla; 32 kişi kebap hazırlama, pişirme ve sunumunu yapmanın sırlarını öğrendi.



Adana Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen “Tescilli Adana Kebabı Ustalık Eğitimi” programıyla; 32 kişi kebap hazırlama, pişirme ve sunumunu yapmanın sırlarını öğrendi. ATO Başkanı Ali Gizer, Adana kebabını tescil ettirerek, aslına uygun yapılması için çaba sarf ettiklerini belirtti. Gizer; 200’ü aşkın işletmeye tescilli Adana kebabı belgesi ve logosu verildiğini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
KAPAT