Selçuk Şahin'den Salzburg yorumu

Selçuk Şahin'den Salzburg yorumu

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin deneyimli isimlerinden Selçuk Şahin, sarı lacivertli ekibin Salzburg ile eşleşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin deneyimli isimlerinden Selçuk Şahin, sarı lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Salzburg ile eşleşmesinin ardından kurayı değerlendirdi. Sözlerine F.Bahçeli taraftarların Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutlayarak başlayan deneyimli oyuncu, "Kuradan Salzburg'un gelmesi umarım hayırlı olur bizim için. Diğer takımlardan biri de gelebilirdi ama Salzburg geldi. Salzburg Avrupa'da ve Ligi'nde başarılar elde etmiş başarılı bir rakip ama bizim seviyemizde takımlar için gelecek rakipler hakkında çok fazla düşünmemek gerekir. Tabi Salzbur önemli bir ekip ama biz kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız taktirde turu geçeceğimize inanıyorum. Ama biz yine de çok ciddi hazırlanacağız." şeklinde konuştu. İlk maçın deplasmanda, ikinci maçı ise Kadıköy'de oynamalarının kendileri için bir avantaj olacağını belirten Şahin, "Elimze bir şans geçti. Avrupa'da oynamayı çok istiyorduk. Avrupa'ya gitmek için artık önümüzdeki bir şans var. Önümüzüe kim gelirse gelsin elemek için oynayacağız. İlk maçın deplasmanda ikinci maçın ise içerde olması bizim için avantaj. Orada iyi bir sonuç alırsak evimizde muhtemeşem taraftarımızla işi bitiririz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
"SALZBURG'UN DEPLASMAN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"
Salzburg'da fazla Türk olmasından dolayı ilk maçın da tam anlamıyla deplasman olmacağını belirten deneyimli orta saha oyuncusu, "Salzburg'un bizim için pek fazla deplasman olacağını düşünmüyorum, çünkü orada yaşayan çok Türk var. Avrupa'ya gidememek bizi çok üzdü. Özellikle geçen sene yarı final oynadıktan sonra kulubü tanıtmak adına çok iyi bir fırsattı. Böyle bir karardan dönülmesi bizi motive etti. İdmanlar daha neşeşli hale geldi, bize moral verdi. Hakkımız olan bir şampiyonluk için böyle bir karar çıkması bizi üzdü. Sahada neler yaşadığımızı biz biliyoruz" dedi.
"BÖYLESİ AVRUPA'DA YOK"
Ayrıca, takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası tesisleri hakkında da görüşleri sorulan Selçuk Şahin, bu soruya "Böyle bir tesis Avrupada bile yok. Çok güzel sahalarımız var. Saha dışında da aktiviteler yapabileceğimiz alanlarımız var. Zaman zaman balık tutan arkadaşlarımız bile oluyor. Bir futbolcunun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilcek bir tesis. Bu tesisi yapanlara ve Türk sporuna kazandıranlara teşekkür etmek istiyorum" diyerek cevap verdi ve sözlerini noktaladı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...