'Aziz Yıldırım yalan söylüyor'

- Güncelleme:
'Aziz Yıldırım yalan söylüyor'

GÜNDEM Haberleri

"CAS davasının çekilmesine onayım yoktu ve imza da atmadım" diyen Aziz Yıldırım'a ismi açıklanmayan bir yönetici tarafından yalanlama geldi.

Başkan Aziz Yıldırım ile ilgili şok bir iddia daha ortaya atıldı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici; CAS davasının çekilmesine onayım yoktu ve imza da atmadım" diyen Aziz Yıldırım'ın aslında doğru söylemediğini dile getirdi. İşte o yöneticinin açıklamaları: "Başkan Aziz Yıldırım'ın o dönem kulübü temsil hakkı olmadığı içtin zaten UEFA'nın CAS davasından çekilmesine imza atamıyordu. Cezaevinde olduğu için bu imzayı atamadı. Kendisi de CAS davasının çekilmesini istemiyordu ama son anda yapılan görüşmelerden sonra Aziz Yıldırım da imza atacaktı. Ali Koç imzasını attı. Ancak başkan cezaevinde olduğu ve temsil hakkı olmadığı için imza atamadı. İlhan Ekşioğlu da aynı şekilde imzalayamadı. O dönem dışarıda olan Şekip Mosturoğlu kulübe uzaktı ve imza atma yetkisi olmadığı için imzalayamadı. Ama herkesin ortak görüşü vardı ve CAS davasının çekilmesi için yönetimin attığı imzalar herkesi bağlıyordu." (Htspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...