HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bilal Erdoğan açıkladı: Abdullah Gül ile...

Düzenleyen: /
Bilal Erdoğan açıkladı: Abdullah Gül ile...
Bilal Erdoğan, Abdullah Gül, Haber

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili konuştu: "İnanın Abdullah Gül üzerinde anlaşsalardı bile çok trajikomikti. Çok acıklıydı durum..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan, Vuslat Platformu ile Kartepe Belediyesi iş birliğinde Sheraton Grand İstanbul Otel'de düzenlenen 'Yeni Sistemin Getirdikleri; Neden Böyle bir Sisteme İhtiyaç Duyuldu' başlıklı etkinlikte konuştu. 

"GÜL ÜZERİNDE ANLAŞSALARDI BİLE..."

Bilal Erdoğan konuşmasında şu ifadelere de yer verdi: "Biz şu 16 Nisan'ı başardık ya Allah'ın izniyle Türkiye'nin önünde çok daha ön görülebilir bir dönem var. Bugün Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkan rakibin yani 15 yıldır devamlı seçim kaybeden partinin devamlı seçim kaybeden genel başkan adayı olmasından bunu anlıyoruz. Gel bakalım 'Muharrem' diyen. Böyle bir aday yani. Bunlar çok trajikomik. Böyle siyaseten atışma olsun diye söylenince çok şık olmuyor ama dayanılmaz bir durum bu. İnanın Abdullah Gül üzerinde anlaşsalardı bile çok trajikomikti. Çok acıklıydı durum..."

 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...