Özlü: Türkiye üzerinde iki operasyon düzenleniyor

Düzenleyen:
Özlü: Türkiye üzerinde iki operasyon düzenleniyor

POLİTİKA Haberleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Türkiye üzerinde iki operasyon düzenleniyor. Bunlardan biri ekonomik darbe girişimi diğeri ülkenin güneyindeki askeri operasyon." dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Lalahan ilçesindeki sebze ve meyve pazarında düzenlenen iftar programında ülkenin zor günlerden geçtiğini söyledi.

Türkiye üzerinde iki operasyon düzenlendiğini dile getiren Özlü, bunlardan birinin ekonomik darbe girişimi, diğerinin ise ülkenin güneyindeki askeri operasyon olduğunu ifade etti.

Döviz ve kur operasyonunda ekonominin ne kadar güçlü olduğunun görüldüğünü kaydeden Özlü, "Hükümetimizin yaptığı çalışmalar sonucunda dövizin belli bir dengeye geldiğini görüyoruz. İkinci olarak Münbiç’te yaşanan hadiseler. Burada bütün dünya Türkiye'nin davasının haklı olduğunu gördü. Bugün Münbiç’te Türkiye’nin çizgisine geldiler. Bu, hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın büyük başarısıdır. Bugün dünden, gelecek bugünden daha iyi olacak." diye konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu belirtti.

Türk milletinin en büyük gücünün birlik ve beraberlikten kaynaklandığını anlatan Akgül, "Biz ne zaman bir ve beraber olursak, ne zaman kardeş olursak, bize diz çöktürmeye çalışanlar asla ve asla amaçlarına ulaşamazlar. Bunun en güzel örneğini bu millet 15 Temmuz'da yaşadı." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...