Erdoğan: Cumhurbaşkanının öyle bir yetkisi yok!

Düzenleyen:
Erdoğan: Cumhurbaşkanının öyle bir yetkisi yok!

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da katıldığı iftar programında konuştu. Erdoğan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İkinci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik sarf ettiği sözlere sert tepki göstererek; 'Biz terörist olanın apoletini söktük. Teröristlere karşı mücadele edenlerin değil. Darbeci generallerin apoletlerini biz değil, yargı söktü. Bunu da bilesin. Cumhurbaşkanının öyle bir yetkisi dün yoktu, bugün yok, yarın da yok.' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

- AK Parti sadece konuşan bir parti değildir. AK Parti sözünü verdiği her şeyi yapan bir partidir.

- Biz terörist olanın apoletini söktük. Teröristlere karşı mücadele edenin değil. İnce, sen teröristin kim olduğunu bilmiyorsun. Zaten siz teröristlerle Ankara'dan İstanbul'a kol kola yürüdünüz.

- (Muharrem İnce'nin açıklamaları) Darbeci generallerin  apoletlerini biz değil, yargı söktü. Bunu da bilesin. Cumhurbaşkanının öyle bir  yetkisi dün yoktu, bugün yok, yarın da yok.

- (İnce'ye) Sen bu işi öğreneceksin ama çok geç olacak.

- Milletmiz bunlara izin vermeyecek. Ey İnce, cezaevinde sen teröre yardım yataklık edenleri ziyaret ediyorsun bizim böyle bir derdimiz yok.

- Biz kendimize güvenmezsek, çıtayı bu kadar yükseltmezdik.

- Herkes demokraside, özgürlüklerde, haklarda en  ileri vaatleri dile getiriyor. Hizmetler noktasında ise sırtlarında yumurta  küfesi olmadığı, nasıl olsa yapmak zorunda kalmayacakları için üfürüp  duruyorlar.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...