Galatasaray'da kritik 48 saat

Galatasaray'da kritik 48 saat

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi için kadronun UEFA'ya bildirilmesine 2 gün var. Ancak 7 oyuncuyla ilgili yaşanan transfer belirsizliği can sıkıyor.

Galatasaray Yönetimi, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da transferde geç kaldı. Chedjou ile Erman Kılıç'tan başka bir ismi kadrosuna katamayan ve bu yüzden taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılı yönetimin, 48 saat içinde transferi bitirmesi gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Juventus gibi devlerle eşleşen Cimbom'un UEFA'ya bildireceği kadro için sadece 48 saati kaldı. Transferi düşünülen 1 numaralı isim Bruma'ya hâlâ imza attırılamadı. Portekizli oyuncunun transferinde önemli ölçüde yol katedilmesine rağmen, Monaco ve Chelsea'nin genç yıldıza yaptığı teklifler yönetimi tedirgin ediyor. Burak Yılmaz problemi de en az Bruma konusu kadar can sıkıyor. Lazio'nun 12 milyon euroluk teklifini reddeden yönetim, İtalyanların 3 milyon euro daha arttırması halinde Burak'ı satmayı düşünüyor.
RİERA İKNA OLDU GİBİ
Lazio'nun Burak Yılmaz için yeni teklif yapıp yapmayacağını bekleyen G.Saray Yönetimi, bir taraftan da yabancı kontenjanına takıldığı için sezon başından bu yana forma şansı bulamayan Albert Riera problemini çözmeye çalışıyor. Terim'in bizzat görüşüp ikna ettiği İspanyol oyuncunun Villareal'den gelen teklifi kabul etmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılıların acilen çözmesi gereken problemleri bunlarla sınırlı değil. Kazım Bursa'ya gidecek mi? Giderse Serdar Aziz takası olacak mı? Yekta Kurtuluş, Çaykur Rize'ye kiralanacak mı? Sözleşmesi olmamasına rağmen idmanlara çıkan kaleci Aykut'un durumu ne olacak? 700 bin euroya el sıkışılan Aydın Yılmaz neden imza atmıyor? İşte bütün bu henüz cevaplanmamış soruları yönetimin 48 saat içinde çözmesi ve UEFA'ya kadroyu bildirmesi gerekiyor. Murad TAMER



GALATASARAY NOTLARI


Zan'dan iyi haber

Eskişehirspor maçında sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kalan Gökhan Zan'dan iyi haber geldi. Çekilen MR sonrası Gökhan'da sağ arka alt adalesinde kas zorlanması nbsp;tespit edildi. Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayan G.Saraylı oyuncular, dünkü idmanda pas çalışması ve dar alanda çift kale maç yaptı.

Kopenhag şoku
G.Saray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Kopenhag, Türk taraftarlara, güvenlik sebebiyle deplasman tribünü dışında bilet satmama kararı aldı. G.Saray, 2000 yılında Kopenhag'ın stadı Parken'de Arsenal'i yenerek UEFA Kupasını kazanmıştı.


Aslan'dan gol rekoru!
Sezona özellikle hücum anlamında oldukça tutuk başlayan G.Saray'ın gol yollarındaki kısırlığı istatistiklere de yansıdı. Üç haftada sadece 3 gol atabilen sarı-kırmızılılar, son 22 sezonun en az gol attığı ilk 3 haftasına ulaştı. G.Saray en son 1991-92 sezonunda ilk 3 haftada 3 gol atmıştı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...