Trabzonspor Guidetti'yi bitirdi

Trabzonspor Guidetti'yi bitirdi

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un forvet arayışları son buldu. Karadeniz ekibi, Manchester City'e Guidetti için kiralama teklifine 'evet' cevabını aldı.

Karadeniz ekibinde aylardır çözülemeyen forvet transferi nihayet sonuçlandı. Önceki geceye kadar Kalu Uche konusunda Kasımpaşa kulübü ile pazarlıklar yapan Trabzonspor, son anda rotayı İngiltere'ye çevirdi. Trabzonspor, bonservisi Manchester City'de olan İsveçli golcü John Guidetti'nin işini bitirdi. İngiliz kulübüne, satış opsiyonuyla birlikte kiralama teklifini ileten bordo-mavililerin önerisi olumlu karşılandı. Guidetti de Trabzonspor'a "Evet" nbsp;cevabını verdi. Guidetti'nin bugün gelebileceği belirtiliyor. Futbol hayatına İsveç'in Brommapojkarna takımında başlayan 1992 doğumlu futbolcu, 16 yaşında Manchester City yetkililerinin dikkatini çekip, İngiliz kulübünün altyapısına transfer edilmişti. 2010'da eski kulübü Brommapojkarna ve İngiliz ekibi Burnley'e kiralanan Guidetti, asıl patlamayı Hollanda'da yaptı. Bir önceki sezon Feyenoord'ta 23 maçta 20 gol atan İsveçli futbolcu, geçen sezonu ise Manchester City'nin 21 yaş altı takımında geçirmişti. Geleceğin yıldızı olarak Manchester City'ye transfer olan John Guidetti, geçen mayıs ayında kız arkadaşıyla birlikte Türkiye'ye tatile gelmişti. O dönemde ismi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan İsveçli futbolcu, yaz döneminde Rusya ve Ukrayna'dan gelen teklifleri geri çevirmişti. Guidetti'nin Trabzon'un teklifini kabul etmeden önce Elmander ve Erkan Zengin'den fikir aldığı öğrenildi. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...