İlk adım Andora

İlk adım Andora

SPOR Haberleri

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, sadece Andorra değil bütün maçları kazanarak Dünya Kupası'na gitmek istediklerini söyledi.

Dünya Kupası elemelerinde kritik mücadelelere çıkacak A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 4 yıl aradan sonra milli heyecanı yaşadığına vurgu yaparak, "Bu milli görevi 4 maç olarak görmüyorum. Allah nasip ederse 6 maç (play-off) olarak görüyorum" sözlerini kullandı. "Puan olarak geride olduğumuz gibi fikstür olarak da zor bir durumumuz var" diyen Terim, "Kalan 4 maçımızı da kazanarak diğer sonuçlara bakacağız. Çok uzak da olsa bir hayalimiz var ve Allah çalışana verir. Şimdiye kadar kendimizden geçtiğimiz başarılar yaşadık yine yaşayabiliriz" şeklinde konuştu.
TARAFTAR YALNIZ BIRAKMASIN
"Taraftarımız bizi bırakmasın. Onlarsız Milli Takım olmaz" diyen Fatih hoca, "Biz her maçı yenmek için oynarız, teslim olmayız kimseye. Kaybedecek bir şeyin olmadığı ortamdayız. Atılan ve yenilen her golün çok önemli olduğu bir noktadayız. Futbolcularımın iştahlarından memnunum. Yarın (bugün) sahada bu doğrultuda bir takım olacak" değerlendirmesinde bulundu. Futbolculardan Nuri Şahin de, "Şansımızın azaldığı ortada ama kendi aramızda konuştuk. Son 4 maçta şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. İnşallah Allah yardım eder ve play-off'lara katılırız" dedi. nbsp;M.Emin ULUÇ


nbsp;İlk adım Andora

Galibiyeti özledik
A Milli Futbol Takımımız, son dönemde galibiyete hasret kaldı. Son 4 maçını kazanamayan ay-yıldızlı ekip, 6'sı resmi, 6'sı özel son 12 karşılaşmada ise sadece Estonya ve Andorra'yı yenip, 4 kez berabere kaldı.

58. sıraya düştük
Milli Takım, başarısız sonuçlarıyla FIFA dünya sıralamasında düşüşünü sürdürüyor. FIFA, aylık ülkeler sıralamasında Türkiye, ağustos ayında bir basamak daha düşerek, nbsp;573 puanla 58. sıraya kadar geriledi.

Kulaklar Bükreş'te
Andorra ile karşılaşacak olan millilerin kulağı Bükreş'te olacak. Grupta ikincilik açısından büyük önem taşıyan Romanya-Macaristan mücadelesi ay-yıldızlıların Brezilya'ya gidip gitmeyeceğini tayin edecek. Grubun diğer maçında ise Estonya ile lider Hollanda karşı karşıya gelecek.

Ümitler moral verdi
2015 Ümitler Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 7. Grup maçında Türkiye, Malta'yı Ömer Ali (2), Kerim ve Enes Ünal'ın golleriyle 4-0 yendi. Milliler salı günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İsveç'le oynayacak.

nbsp;İlk adım Andora

nbsp;İlk adım Andora

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...