Stoch'tan Kocaman'a gönderme, 'Huzursuz ve mutsuzdum'

Stoch'tan Kocaman'a gönderme, 'Huzursuz ve mutsuzdum'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den PAOK'a kiralık olarak transfer olan Miroslav Stoch, Yunanistan'daki yaşamı ve Fenerbahçe'deki günleriyle ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan ve PAOK'a kiralanan Slovak kanat oyuncusu Miroslav Stoch, Yunanistan'daki ilk izlenimlerini basına aktardı. "Fenerbahçe'den geldim. Büyük beklentileri olan, çok büyük bir taraftar grubuna sahip bir kulüp. PAOK'un da yüksek hedefleri ve iyi şartları var. Baskı veya beklentilerle ilgili baskı bende problem oluşturmuyor. Yüksek seviyede oynamakla ilgili de bir problemim yok. Oyun olarak takımca daha iyisini yapabiliriz ama eminim ki gün geçtikçe takım kimyamız artacak ve daha iyi olacağız. Her gün idmanlarda daha fazla çalışıyoruz ve geçen sene yakalanan başarının üstüne çıkmaya çalışıyoruz. Umarım sezonu başarılarla kapatırız. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı çok istiyorduk ama detaylarda kaybettil. Schalke'ye karşı şansımız da yanımızda değildi. Şimdi Avrupa Ligi'nde iyi iş çıkarmak istiyoruz ve Yunan liginde elimizden geldiğince yukarılarda olacağız. Birçok şeyi başarabilecek kapasitede bir takımız"
"F.BAHÇE'DE HOCAYLA BİRÇOK SORUN YAŞADIM"
"Kiralık olan diğer oyuncular nasıl hissediyorlardır bilemiyorum ama PAOK'un bana önerdiği teklif sürekli oynamayı içeriyordu ve ben maç oynama fırsatından ötürü geldim. Geçen sezon benim için çok zordu. Çok fazla oynamadım ve Fenerbahçe teknik direktörüyle (Aykut Kocaman) birçok sorun yaşadım. Hayalkırıklığına uğramıştım, mutsuz hissediyordum, huzurum kalmamıştı. Şimdi, PAOK'ta mutluyum. Şimdi elimden geleni vermeye çalışıyorum. Ben PAOK'ta da, Fenerbahçe'de aynı hislerle oynadım, Manchester United'da oynasam da böyle oynarım. Ben oynadığım zaman %100'ümle oynamam, %500'ümle oynarım. Bu benim taraftarlara mesajımdır. %500'ümü PAOK için vermeye hazırım"
"NEŞESİ DE O DERECE ÇOK"
"Umarım PAOK'ta da çok güzel goller atabilirim. Her maç elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. Elbette ben de güzel goller atmayı istiyorum. Her maç asistler yapmayı ve goller atmayı deniyorum. Takımıma bir şekilde olumlu katkı vemreyi hedefliyorum. Gol atmak her zaman zor olmuştur ve attığınız zaman, bir de galip geldiyseniz neşesi de o derece çok oluyor" "Her sezon en az 1 kupa kazanan bir futbolcuyum. 2009'de kariyerime başladım ve Chelsea ile Federasyon Kupası'nı kazandım. 2010'da Twente ile Hollanda Ligi, Fenerbahçe ile 2011'de lig ve 2012,2013'de Türkiye Kupası'nı kazandım. Bu istatistiğimin bozulmamasını umuyorum PAOK ile Yunanistan şampiyonluğu kazanmak istiyorum."
"GELECEKTE NE OLUR BİLMİYORUM"
"Bu yıl PAOK'ta kiralık olarak oynuyorum ama Fenerbahçe ile 2016'ya kadar süren bir kontratım var. Gelecekte neler olur bilemiyorum. Benim PAOK'ta kalmam için öncelikle iki takımın bir çözüm bulması gerekiyor. Şu an zaten bunu düşünmüyorum, oyunuma konsantre olmuş durumdayım. Her maç en iyi performansımı göstermeye çalışıyorum. Gerçek şu ki, PAOK'ta şu an kendimi çok mutlu hissediyorum."
"F.BAHÇE TARAFTARLARI DÜNYANIN EN ÇILGINI"
"PAOK taraftarları oldukça tutkulu ve takımları için deliriyor. Stadyumdaki her maçta yaşanan atmosfer fantastik. Büyük maçlarda buranın nasıl olacağını düşünemiyourm. Türkiye'de ise Fenerbahçe taraftarlar dünyanın en çılgın taraftarlarıdır. Takımları için yaşıyorlar ve takımları kazanınca nefes alabiliyorlar. PAOK taraftarları da böyle zaten" (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...