Fenerbahçe'den Jimmy Durmaz açıklaması

Fenerbahçe'den Jimmy Durmaz açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Gençlerbirliği'nin genç oyuncu Jimmy Durmaz için transfer girişimi olmadığını belirtti.

Fenerbahçe basında çıkan Jimmy Durmaz transferleri haberleri üzerine bir açıklama yaptı. Gençlerbirliği'nin 24 yaşındaki genç oyuncusu Fenerbahçe'nin herhangi bir girişiminin olmadığı belirtildi. Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada Jimmy Durmaz transferleri ile alakalı basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada'' "Gençlerbirliği oyuncusu Jimmy Durmaz'ın transferine ilişkin bir süredir medyanın çeşitli kollarında pek çok habere raslanmaktadır. Jimmy Durmaz'ın transfer planlamamızda yer almadığını ve bu nedenle ne kulübüyle ne de menajeriyle doğrudan ya da dolaylı herhangi bir görüşme yapılmadığını belirtmek isteriz." ifadeleri yer aldı. Fenerbahçe, görüşme yapılmamasının yanı sıra planlarda da Jimmy'nin olmadığını "Jimmy Durmaz'ın kulübümüze transfer olacağına dair iddiaların tamamı asılsızdır; itibar edilmemesini önemle rica ederiz." cümleleriyle duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...