Bursaspor, Beşiktaş maçına bileniyor

/ Kaynak: CHA
Bursaspor, Beşiktaş maçına bileniyor

SPOR Haberleri  / CHA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi sahasında seyircisi önünde ağırlayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde Özlüce tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ele başladı. Topla ısınma hareketlerinin ardından çalışma dar alanda pas pres çalışması ile devam etti. Çalışmada Bursasporlu futbolcuların istekli oluşları gözlerden kaçmadı. Christoph Daum ise antrenmanı kenardan takip ederek yönlendirmede bulundu. Yeşil beyazlı takımda kaleciler ise ayrı şekilde çalışmasını sürdürdü. Çalışma yarım sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Bursaspor, bu gün akşam saatlerinde yapacağı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek. Bu arada Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Belluschi ve Ozan İpek çalışmaya yer almazken, İbrahim Öztürk ve Şener doktor kontrolünde takımdan ayrı yaptığı düz koşunun ardından, tedbir amaçlı salonda çalıştı. Yine Ümit Milli Takım'da bulunan Musa, Enes, U-19 Milli Takım'a çağrılan Batuhan, Ozan Tufan ve Slovakya Milli Takım kampına giden Sestak antrenmana katılmadı. nbsp;

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...