Basketbolda ya tamam ya devam maçı

Basketbolda ya tamam ya devam maçı

SPOR Haberleri

Slovenya'nın evsahipliğinde düzenlenen EuroBasket 2013'te Türkiye Milli Basketbol Takımı bugün en kritik maçlarından birini oynayacak.

EuroBasket 2013'te Türkiye Milli Basketbol Takımı bugün en kritik maçlarından birini oynayacak. Slovenya'nın evsahipliğinde düzenlenen EuroBasket 2013'te Türkiye Milli Basketbol Takımı bugün en kritik maçlarından birini oynayacak. Turnuvaya Finlandiya ve İtalya yenilgileriyle başlayan 12 Dev Adam, turnuvanın en dişli rakiplerinden olan Yunanistan'a karşı grupta ilk galibiyetini almak için çıkıyor. Saat 22:00'dee başlayacak olan mücadele NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Basketbol Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda yoluna devam edebilmek için mutlaka kazanması gereken bu mücadelede sakatlık yaşayan Vassilis Spanoulis'in büyük ihtimalle forma giymeyecek olması yüzleri güldürüyor.
YUNANİSTAN RAHAT
Finlandiya ve İtalya karşısında hücumda çok kötü bir performans sergileyen 12 Dev Adam, son İtalya maçında savunmada da büyük sorunlar yaşamıştı. Yunanistan ise ilk 2 maçta tam bir sistem takımı görüntüsü çizdi. Son Rusya maçının 4. çeyreğindeki küçük çaplı kriz hariç, Yunan takımı 2 maçını da çok rahat bir tempoda kazandı.
2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda bugün C ve D gruplarında maçlar oynanacak.
Karşılaşmaların programı şöyle:
C Grubu:
15.30 İspanya-Çek Cumhuriyeti
18.45 Hırvatistan-Polonya
22.00 Gürcistan-Slovenya
D Grubu:
15.30 Rusya-İsveç
18.45 İtalya-Finlandiya
22.00 Türkiye-Yunanistan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...