Van Gaal, 'Sneijder ile özel bir görüştük ama...'

Van Gaal, 'Sneijder ile özel bir görüştük ama...'

SPOR Haberleri

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Estonya ile oynadıkları karşılaşma sonrasında Wesley Sneijder ile özel bir görüşme yaptığını söyledi.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda A Milli Takımımız'ın rakiplerinden birisi olan ve lider durumda bulunan Hollanda'da da Wesley Sneijder tartışmaları devam ediyor. Georginio Wijnaldum'un sakatlanmasının ardından teknik direktör Louis van Gaal tarafından yeniden kadroya davet edilen ve Estonya deplasmanında 90 dakika forma giyen Wesley Sneijder, karşılaşmanın ardından Louis van Gaal'den geçer not alamamıştı. Louis van Gaal, karşılaşmanın ardından, "İlk güzel işler yaptı ama ikinci yarıda kar altında kalmış gibiydi. Sneijder için iyi oynadı diyemezsiniz" yorumunda bulunmuştu.
HOLLANDA BASINI FARKLI DÜŞÜNÜYOR
Hollanda basını Louis van Gaal'in bu açıklamalarına rağmen Wesley Sneijder'in kötü oynadığını düşünmüyor. Hollanda basını Sneijder'in kötü oynamadığını sadece zaman zaman gereksiz pozisyon kaybı yaşadığını ve dikkatsiz davrandığını belirtti.
"SNEIJDER İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜK AMA..."
Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis van Gaal, takımın son durumuyla ilgili gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulunurken Sneijder'le ilgili bir soruyu da cevapladı. Karşılaşma sonrası Sneijder'le gerekli olan görüşmeyi yaptıklarını belirterek, "Maç sonrasında onunla özel olarak görüştük ama oyuncularla aramda geçen konuşmaları medyayla paylaşamam" ifadelerini kullandı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...