'Bursaspor taraftarı bana sahip çıkıyor'

/ Kaynak: İHA
'Bursaspor taraftarı bana sahip çıkıyor'

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un başarılı oyuncusu Şener Özbayraklı, 'yeşil-beyazlı taraftarın kendisine sahip çıktığını belirterek, beni sevdiklerini belli ediyorlar' dedi.

Bursaspor'un başarılı oyuncusu Şener Özbayraklı, yeşil-beyazlı taraftarın kendisine sahip çıktığını belirterek, "Sağ bek oynadığım için fazla göz önünde değilim ama taraftarın bana dışarıda bakış açısı çok farklı. Beni sevdiklerini belli ediyorlar" dedi.Bursaspor'un resmi televizyonuna açıklamalar yapan Özbayraklı, yeşil-beyazlı taraftarlardan övgüyle bahsetti. Dışarıda, yaşının fazla olduğunu söylediklerini dile getiren yetenekli futbolcu, "Futbolinsanı geliştiriyor. İnsanın şekli farklı da olabiliyor. Benim yaşım 23 ve gayet gencim" diye konuştu.


"BEN TAKIM ARKADAŞLARIMA İHANET ETMEYİ SEVMEM"
Bursaspor taraftarının kendisine çıktığının altını çizen Özbayraklı, şunları söyledi:
"Sağ bek oynadığım için pek göz önünde değilim, ama taraftar beni sevdiğini belli ediyor. Dışarıda bana bakış açıları çok farklı. Tabi ki de şakalaşarak beni uyarmaları oluyor. Ama bunlar güzel şekilde yapılıyor. Onların uyarmaları çok güzel, ama ben yapım gereği hiçbir zaman kendimi salmam. Elimden gelenini en iyisini yapmaya çalışırım. Bu durum futbolda her zaman var. Ben takım arkadaşlarıma ihanet etmeyi sevmem. Bizi destekleyen taraftarımız var. Onları mahcup etmek istemem. Çok güzel taraftarımız var."


"TARAFTARIMIZ BİZE İNANILMAZ DESTEK OLUYOR"
Yeşil-beyazlı taraftarlardan övgüyle bahseden genç futbolcu, "Daha önce oynadığım takımlarda hiç taraftara karşı oynamadım. Şimdi ise itici bir güçle oynuyorum. Taraftarımızın inanılmaz desteği var. Başlarda itici güç olduğunu farkına varamadım. Ama zaman geçtikçe daha iyi anlamaya başladım. Bizim taraftarımız çok farklı. Bize her zaman desteklerini gösteriyorlar. Bizi yalnız bırakmıyorlar. Taraftar herkesin dilinde artı birdir. Ama Bursaspor taraftarı bundan daha farklı. Bizi her zaman önde gösteriyorlar. Maç fark etmiyor. Bizi her zaman desteklemiyorlar. İnşallah bizi her zaman desteklerler" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...