Zidane'dan Bale yorumu, '100 milyon çok fazla'

Zidane'dan Bale yorumu, '100 milyon çok fazla'

SPOR Haberleri

Fransız efsane Zinedine Zidane, Gareth bale için verilen 100 milyon euro bonservis bedelinin çok fazla olduğunu söyledi.

Tottenham'dan rekor bir ücretle transfer edilen Gareth Bale için verilen 100 milyon euronun yankıları sürüyor. Son olarak Zinedine Zidane da kendinden örnek vererek bu konu hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Başkan Florentino Perez'in doğru bir hamle yapıp yapmadığını zamanın göstereceğini söyleyen Fransız efsane, "Bana 75 milyon euro vermelerinin üstünden 10 yıl geçti. Ben o kadar etmediğimi daha önce de söylemiştim. Bir oyuncuya bu kadar fazla para verilmesini doğru bulmuyorum. Fakat bu iki kulübün arasındaki bir mesele, bizim elimizde olan bir şey değil. Ne yazık ki futbolda bu kadar fazla paralar harcanıyor" diye konuştu. Gareth Bale'in takıma adaptasyonu konusunda da konuşan Zidane, "Benim görevim ona daha önce nasıl oynadıysa şimdi de öyle oynaması gerektiğini söylemek ve kendini baskı altında hissetmemesini sağlamak. Çok büyük bir potansiyeli var ve hala gelişime açık" ifadelerini kullandı


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...