Fatih Terim köşeye sıkıştı

Fatih Terim köşeye sıkıştı

SPOR Haberleri

Aysal'ın yeni sözleşme teklifine henüz cevap vermeyen İmparator, Başbakan Erdoğan'ın 'Milli Takım'ın başında kalmalı' çıkışı sonrası ne yapacağını şaşırdı

Galatasaray ile TFF arasında adeta Fatih Terim savaşı yaşanıyor. G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın tecrübeli teknik adamın önüne 2 yıllık yeni sözleşme koymasının ardından yaşananlar İmparatoru iyice köşeye sıkıştırdı. Andorra maçı sonrası, "Kimse benim milli görevlerimi ve G.Saray'a bağlılığımı tartmaya kalkmasın. Hele bunlarla ilgili şüphe duymaya kimsenin hakkı yok" şeklinde sürpriz bir çıkış yapan tecrübeli teknik adamın, bu ifadeleri "Terim'i 4-5 maç için getirmedik. 5-10 yıllık istikrar için el sıkıştık" diyen TFF Genel Sekreteri Emre Alkin ve buna "Biz hocamıza 4 maç için izin verdik" cevabını veren G.Saray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'a söylediği öğrenildi.
KRİTİK GÜN ÇARŞAMBA
Konuyla ilgili hayli sıkıntılı günler geçiren Fatih Terim, son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bana göre TFF, Fatih Hocayı bu göreve getirmekle başarılı bir karar almıştır. Temenni ederim ki; Fatih Hoca Milli Takım'ı bütünü ile bu sezondan sonra üstlenir. Milli Takım'ı miniklerden alıp üst yapıya kadar başarıya taşır" şeklindeki açıklamaları karşısında ne yapacağını şaşırdı. Milli görevi "Aslolan G.Saray ama var olan Türkiye'dir" diyerek 4 maçlığına kabul eden Terim, bir defa daha G.Saray ile Milli Takım arasında kaldı. Başkan Ünal Aysal'ın, Romanya maçı sonrasında tecrübeli teknik adamla görüşeceği ve kararını bir an önce vermesini isteyeceği ifade edildi. gt; Bahadır ÇOKİŞLER


Aysal'ın şüphesi
Milli Takım için Fatih Terim'e 4 maç için izin veren Ünal Aysal, tecrübeli çalıştırıcının TFF ile imzaladığı sözleşmeyi de istedi. Ancak TFF'nin mukaveleyi G.Saray'a göndermemesi, Aysal'ı şüphelendiriyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...