A Milli Futbol Takımı, Bükreş'e gitti

/ Kaynak: CHA
A Milli Futbol Takımı, Bükreş'e gitti

SPOR Haberleri  / CHA

A Milli Futbol Takımı, Brezilya 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda yarın Romanya ile yapacağı maç için Bükreş'e gitti.

A Milli Futbol Takımı, Brezilya 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda yarın Romanya ile yapacağı maç için Bükreş'e gitti. nbsp;Atatürk Havaalanı'ndan kalkan özel bir uçakla Bükreş'e giden A Milli Futbol Takımı, Romanya maçının son hazırlığını National Stadyumu'nda gerçekleştirecek. nbsp;Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de antrenman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. nbsp;Bükreş'teki National Stadyum'da yarın saat 21.00'de başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı, Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek. Moen'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ken Henry Johnsen olacak.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...