Babasının intikamını 19 yıl sonra aldı

/ Kaynak: İHA
Babasının intikamını 19 yıl sonra aldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 19 yıl önce babasını bıçakla öldüren şahsı, yeğeninin sünnet düğününde silahla vurarak öldüren zanlı linç edilmek istendi.

Olay, Nazilli'de bir sünnet düğününde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yeğenini mutlu gününde yalnız bırakmamak için Güzelçamlı'dan gelen amca İbrahim Dinçtürk, arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra Dinçtürk'ün yanına 1994 yılında Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü önünde yaşanan kavgada bıçakla öldürdüğü iddia edilen Mehmet Çakmakçı'nın oğlu Nihat Çakmakçı (32) geldi. nbsp;İkili arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine, üzerinde taşıdığı tabancaya sarılan Çakmakçı, Dinçtürk'e 7 el ateş etti. Ağır yaralanan İbrahim Dinçtürk kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı. Düğüne katılanlar tarafından kıskıvrak yakalanan Çakmakçı da, linç edilmek istendi. Olay yerine gelen polisler, cinayet zanlısı Nihat Çakmakçı'yı linç edilmekten son anda kurtardı. Suç aleti ile birlikte gözaltına alınan ve hafif yaralanan Çakmakçı, tedavisi için özel bir hastaneye sevk edildi. Dinçtürk ailesinin evinin yanında yaşanan olaylar sonrası yakınları sinir krizi geçirirken, polisler ile aralarında gerginlik yaşandı. Nazilli Asayiş Büro Amirliği'nde yapılan sorgusunun ardından sabah saatlerinde Parmak izi ve Nazilli Devlet Hastanesinde sağlık raporu alınan Çakmakçı, Nazilli Adliyesine sevk edildi. Çakmakçı adliyeye çıkarılışı sırasında basın mensuplarının 'Cinayeti neden işlediniz' sorusunu yanıtsız bıraktı. Nazilli'de, 1994 yılında işlediği cinayet sırasında 16 yaşında olan İbrahim Dinçtürk'ün 8 yıl ceza aldığı, Güzelçamlı'da ikamet ettiği ve Nazilli'ye ara sıra geldiği öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Dinçtürk'ün evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...