Fatih Terim yorumculara ateş püskürdü, 'Sabrım S.O.S veriyor'

Fatih Terim yorumculara ateş püskürdü, 'Sabrım S.O.S veriyor'

SPOR Haberleri

Fatih Terim Romanya maçı öncesi basın toplantısında dedikodu yaptıklarını söylediği yorumculara ateş püskürdü. Terim, medya yöneticilerini de uyardı.

Fatih Terim Romanya maçı öncesinde yaptığı basın toplantısında dedikodu yaptıklarını söylediği yorumculara ateş püskürdü. Terim, medya yöneticilerini de uyardı. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Romanya maçı öncesi konuştu. Terim, futbol yorumcularına ateş püskürdü. İki şeye dikkat çekmek istediğini söyleyen Terim, "Birincisi, mümkünse Türk spor kamuoyuna yönelik lütfen ama lütfen tahminini, rüyasını, fikrini bilgiymiş gibi sunan, hatta bunu için aslı olmayan kanıtlar öne süren yorumcular ve dedikoduculardan uzak durun. Haber alıyorum. Öğrenmek istiyorum veya öğrenirim sanıp büyük bir yanılgı içine düşmeyin lütfen" şeklinde konuştu.
'YAYINLARINIZDAN UZAKLAŞTIRIN'
Medya yöneticilerine de seslenen Terim, "Öyle bir devirde yaşıyoruz ki her şeyin göz önünde durduğu bir dünyada bilmeniz gereken her şey 1. şahıstan zaten size anlatılıyor. Demin söylediğim tiplere fazla inanmayın. Buradan medya yöneticilerine seslenmek istiyorum. Kanallarınızda futbolu bildiğini iddia eden, iyi niyetli olmayan, kısa vadede belki iyi reyting getiren kişiler var. Ancak uzun vadede Türk futboluna ve kanalının itibarına zarar veren kişileri ya yayınlarınızdan uzaklaştırın ya da yanınızda ek iş verin. İşi gücü olmayan bazı kimseler bu pozisyonları gereği hak etmedikleri bir yer işgal ettiklerinden ve insanları kandıracakları bir ortam bulduklarından aktarmaları için bir fırsat doğuyor. Sizler de bunun parçası oluyorsunuz. Sabrın da sınırı var, artık S.O.S vermeye başladı. Vicdansızca bir yaklaşımı hak etmiyoruz" dedi.
"ONLARIN DEĞİL, BİZİM NE YAPACAĞIMIZ ÖNEMLİ"
BurakYılmaz, "Yarınki maçın önemini biliyoruz. Bunun için mücadele vereceğiz. Bütün maçlarımızı kazansak da başarının geleceğinden emin olmadığımız ortamda hocamıza, halkımıza bu mücadeleyi borçlu olduğumuzu düşünüyoruz. Bizler başarmak için son topa kadar mücadelemizi vereceğiz. Biz kesinlikle kaybetmekten korkmuyoruz. Kaybedecek de bir şeyimiz yok. İnşallah kazanacağız. Romanya kaliteli bir takım. Ama onların değil, bizim ne yapacağımız önemli. Türkiye bu maçları hocamızla çok oynamış bir takım.
"MESAJ YA YERİNE ULAŞMADI, YA DA..."
Terim, "Bir ricada bulunmak istiyorum. Şu an tabii ki kimleri için bir şey ifade etmese de umuda yürüyoruz. Hatta sürpriz için emek sarf ettiğimiz bir dönemde olduğumuzu ifade etmiştim. Konuşarak dedikodu yaparak ya da yorum yaptığını düşünerek konuşmaktansa, imkanı olan statta yoksa ekran başında dua etmesini isteniştim. Anladığım kadarıyla mesaj ya yerine ulaşmadı ya da farklı bir şekilde ulaştı. Olayı netleştireyim müsaade ederseniz. Böyle bir açıklamada yarar duyuyorum.
"DEDİKODUCULARDAN UZAK DURUN"
"Birincisi Türk spor kamuoyuna yönelik, lütfen ama lütfen tahminleri bilgiymiş gibi sunan, hatta bunun için olmayan kanıtlar sunan yorumcu ya da nbsp; dedikoduculardan uzak durun. Haber alıyorum, öğrenmek istiyorum ya da öğreniyorum sanıp büyük bir yanılgıya düşmeyin. Dahası böyle bir durumda hayal kırıklığı ile karşılaşabilirsiniz. nbsp; Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki sizden ricam benim söylediğim tiplere inanmayın. Medya yöneticilerine söylüyorum. Kanallarında futbolu bildiğini sananlar size prim getiriyor olabilir."
"İŞİ GÜCÜ OLMAYANLAR BU POZİSYONLARI İŞGAL EDİYOR"
Uzun vadede kanallarınıza zarar veren insanları ya uzaklaştırın ya da yanınızda ek işler verin. Çünkü işi gücü olmayan insanlar bu pozisyonları işgal ediyor. Hak etmedikleri yerlerinden dolayı ve dahası insanları kandırabilecekleri bir ortam bulduklarından bir fırsat doğuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...