Birinci sınıflar için ders zili çaldı

Birinci sınıflar için ders zili çaldı

GÜNDEM Haberleri

Okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencisi yaklaşık 2 milyon çocuk "uyum programı" kapsamında dün okullarına ilk adımlarını attı.

Milli Eğitim Bakanı Avcı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ataşehir'deki Halil Atamavcı İlkokulu'ndaki programa katıldı. Okula gelişinde minik öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Avcı, çocukları tek tek öperek onlarla fotoğraf çektirdi. Avcı, "İnşallah çocuklarımız kısa süreli de olsa bu uyum sürecinde okullarını, öğretmenlerini tanıyacaklar. Okula ilk temaslarında, olabildiğince olumlu izlenim edinmelerini sağlamak için biz de elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Avcı, bir sınıf tahtasına, "2013-2014 eğitim öğretim yılı bütün öğrencilerimize, velilerimize,yöneticilerimize ve görevlilerimize hayırlı uğurlu olsun. Sağlık ve mutluluk içerisinde nice yıllara. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı" yazarken, altına kendi karikatürünü de çizdi. Bakan Avcı, okulda "2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Veli Oryantasyon Eğitimi"ne de katıldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...