Roberto Carlos'tan Eto'ya ağır suçlama

Roberto Carlos'tan Eto'ya ağır suçlama

SPOR Haberleri

Carlos, 'Anzhi'den ayrıldım çünkü Eto'o benim ve Hiddink'in işine burnunu sokmaya başladı' diyerek Rusya Premier Lig ekibinde başından geçenleri paylaştı.

Anzhi Makhachkala'nın eski sportif direktörü ve Sivasspor'un yeni teknik direktörü Roberto Carlos, Rusya Premier Lig ekibinden ayrılmasına, yaz transfer döneminin sonunda Chelsea'ye transfer olan Samuel Eto'o'nun antrenörlerin işine karışmasını gerekçe gösterdi.


"ETO'O TAKIMIN KONTROLÜNÜ ELİNE ALMAK İÇİN...
Brezilyalı futbol adamı, Rus basınında yer alan demeçlerinde şu ifadeleri kullandı,"Anzhi'ye geldiğim ilk sezon, lig sonundaki puan durumunda ilk 5 takım arasında kendimize yer bulduk. Takım birlikteliği içerisinde verimli olacak isimleri kadromuza kattık. İkinci sezon Eto'o'yu bonservisiyle aldık. Sonrasında ben, oyuncuların ve teknik direktörün görev dağılımını organize etmeye başladım. Soyunma odasında sorunlar vardı, Rus oyunculara, takımın Eto'o'ya ihtiyacı olduğunu açıklamak zorundaydım.Ama daha sonra Eto'o, takımın kontrolünü eline almak için işlerime burnunu sokmaya başladı ve benim ve teknik direktör Hiddink'in pozisyonuna göz dikti. Bu beni kızdırdı, bu nedenle 'Ayrılıyorum' dedim. Kimse inanmadı, çünkü Anzhi ile 4 yıllık sözleşmem vardı ama sonunda kulüple anlaşmaya vardık."




"DEVAM ETSEYDİM BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAZDI"
Anzhi Makhachkala'nın yıldız oyunucularını elinden çıkarması ve UEFA Avrupa Ligi'nde neler yapabileceği ile ilgili olarak da görüşleri sorulan Roberto Carlos, bu konulara yönelik şu itiraflarda bulundu: "Kerimov'a eğer ben ve Hiddink gidersek, kulübün yapısının çökeceğini anlattım. Süleyman, neler olabileceğini anlamadı. Eğer ben görevime devam etseydim, bunların hiçbiri olmazdı. Bütün oyuncular kaçtı ve geriye tecrübesiz bir takım kaldı. UEFA Avrupa Ligi'nde Anzhi alay konusu olacak. Eğer iki yıl içinde Anzhi iyi bir teknik adam ve sportif direktör bulamazsa kulüp tarihe karışacak.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...