Beşiktaş'ın basketbol kombineleri kaç lira

Beşiktaş'ın basketbol kombineleri kaç lira

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın erkek ve kadın basketbol takımlarının 2013-2014 sezonunda kombine kart satışları, 11 Eylül Çarşamba günü start alacak.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş İntegral Forex'in ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ın 2013-2014 sezonunda iç sahada oynayacağı maçlar için kombine kart satışları, 11 Eylül Çarşamba günü başlayacak. nbsp;Kulüpten yapılan açıklamada, alınacak kombinelerin siyah-beyazlıların erkek ve kadın basketbol takımlarının Akatlar'daki Beşiktaş İntegral Arena'da oynayacağı bütün maçlar için geçerli olacağı belirtildi. Kombine kartların, yarın siyah-beyazlı kulübün kongre üyeleri, Siyah Kart 1903 ve Beyaz Kart 1903 sahipleri ile Beşiktaş markalı kredi kartı sahipleri (Vakıfbank Taraftar Kart, Garanti Bankası ve Denizbank Beşiktaş Bonus Kart) için öncelikli olarak satışa çıkacağı bildirildi. Kartların, 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren genel satışa sunulacağı kaydedildi. Akaretler'deki kulüp binasında, "www.biletix.com" internet adresinde ve Biletix Çağrı Merkezi'nde satışa çıkacak biletlerin fiyatlarının 150, 175 ve 200 lira olarak belirlendiği açıklandı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...