Suriyeli yaralılar Akçakale'ye getirildi

Suriyeli yaralılar Akçakale'ye getirildi

GÜNDEM Haberleri

Suriye'nin Deyrizor kentinde, ordu birlikleri ile muhalifler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2'si çocuk 5 kişi, tedavi için Şanlıurfa'ya getirildi.

Suriye'nin Deyrizor kentinde, ordu birlikleri ile muhalifler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2'si çocuk 5 kişi, tedavi için Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'ne getirildi. Suriye'nin Deyrizor kentinde akşam saatlerinde ordu birlikleri ile Özgür Suriye Ordusu'na mensup muhalifler arasında çatışma çıktı. Ölenlerin olduğu iddia edilen çatışmada yaralanan 2'si çocuk 5 kişi, ambulanslarla 250 kilometre uzaklıktaki Akçakale Sınır Kapısı'na getirildi. Gümrük Sahası'ndaki KBRN cihazıyla kimyasala maruz kalıp, kalmadığı kontrol edilen yaralılar, olumsuzluğa rastlanmayınca Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanılan yaralılar, hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...