Aziz Yıldırım, Ersun Yanal Moussa Sow krizine el atıyor

Aziz Yıldırım, Ersun Yanal Moussa Sow krizine el atıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ile Moussa Sow arasındaki gerginlik aşılamadı. Aziz Yıldırım'ın ikiliyi bir araya getirerek krizi noktalaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile golcü oyuncu Moussa Sow arasındaki gerginlik henüz aşılamadı. Yanal'ın, Senegal milli takımından dönen golcü futbolcu ile antrenmanda iletişim kurmaması dikkat çekti. Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Moussa Sow, teknik direktor Ersun Yanal tarafından Sivasspor maçının kadrosuna alınmayınca tepkisini sosyal medyadan dile getirmişti. Senegalli futbolcu kişisel hesabı üzerinden "Neden kadroda olmadığımı bilmiyorum. Çok üzgünüm, ama elhamdülillah Fenerbahçe'yi çok seviyorum" şeklinde bir mesaj yayınlamış, Ersun Yanal ise maç sonrası Sow'a sert tepki göstermişti. nbsp;Olaydan birkaç gün sonra yönetimin de araya girmesiyle Sow, mesajları hesabından silmiş, sarı-lacivertli ekipte bir süreliğine sular durulmuştu. Ancak Sow ile Yanal arasındaki problemin halen sürdüğü ortaya çıktı. Senegal milli takımının kampından dönmesinin ardından ayağının tozuyla Fenerbahçe antrenmanına katılan Moussa Sow ile teknik patron Yanal'ın iletişim kurmaması dikkat çekti. Ersun Yanal ile Moussa Sow çalışma öncesi ya da sonrası da konuşmazken, başkan Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde ikiliyi bir araya getirerek krizi noktalaması bekleniyor. (ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...