Krasic, 'Bana inananları üzmeyeceğim'

Krasic, 'Bana inananları üzmeyeceğim'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den Fransa Ligue 1 ekiplerinden SC Bastia'ya kiralık olarak giden Milos Krasic, Fransız kulübüne transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

nbsp;Krasic yaptığı açıklamada; "Burada kendime tercüman bulmak zorunda değilim. Direkt temas kurabiliyorum. Benim muhteşem bir kariyerim olabilir. Önemli kupalar kazanmış olabilir ama Bastia'ya muhteşem bir tarihe sahip, efsanevi stadyuma sahip bir takım için geldim. Bu benim için büyük onur. Dragan Dzajic, tüm zamanların en büyük Sırp futbolcusudur, onunla aynı kulübün formasını gitmek benim için çok özel olacak" dedi. Fenerbahçe'deki performansıyla hayalkırıklığı yapan ve sakatlığı sonrası Türk futboluna uyum sağlamakta büyük zorluk yaşayan Krasic; "Benimle ilk kontakt kurduklarında kabul ettim. Kendimi buraya yakın hissettim. Üzerimde bir baskı yok. Benim ve ünümün buraya gelmesi burası için ekstra bir motivasyon oldu. Sahada yapacağım liderlikle bunu kanıtlayacağım ve bana inananları üzmeyeceğim" diyerek sözlerine son verdi. SC Bastia bu transfer döneminde, Krasic dışında Boudebouz, Romaric, Squillaci, Claudio Keserü, Modesto, Drissa Diakite, Florian Raspentino gibi önemli oyuncuları kadrosunba kattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...