Galatasaray'dan Perez'e davet

Galatasaray'dan Perez'e davet

SPOR Haberleri

Salı günü, Galatasaray maçı için İstanbul'a gelecek olan Real Madrid Başkanı Perez'i Aysal Galatasaray Adası'na davet etti.

nbsp;Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi hazırlıkları şimdiden başladı... Gelecek Salı akşamı TT Arena'da Real Madrid'i ağırlayacak olan sarıkırmızılı kulüp, İspanyol kulübünün başkanı Florentino Perez ve yönetim kurulunu, Galatasaray Adası'nda ağırlayacak. Başkan Ünal Aysal'ın Pazartesi akşam verilecek davet için kulüp profesyonellerini görevlendirdiği ve camiada birçok isme davetiye yollandığı öğrenildi. Yönetim kurulu üyesi Ebru Köksal'ın da yakın dostu olan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Nisan ayında oynanan ve Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesinde Sultanahmet'i gezmiş akşam da Galatasaray Adası'nda özel olarak ağırlanmıştı. Perez'in maç günü öğle saatlerinde bu kez Boğaz turu yapması bekleniyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...