Bilic, tercihini Fernandes'ten yana kullandı

Bilic, tercihini Fernandes'ten yana kullandı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla Fenerbahçe'den transfer ettiği Sezer Öztürk'ün siyah beyazlı ekipte forma giymesi zor gözüküyor.

Yeni sezon öncesinde ciddi bir transfer hareketliliği içine giren ve son olarak Ramon Motta ile Kerim Frei'ı renklerine bağlayan Beşiktaş'ta orta alanda yaşanan alternatif bolluğu dikkat çekiyor. Yapılan transferlerin ardından başkan Fikret Orman'ın isteği ile Fenerbahçe'den transfer edilen Sezer Öztürk'ün ne zaman forma giyeceği merakla beklenirken, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup ve Muhammed Demirci gibi isimlerin arasından Sezer Öztürk'ün şans bulmasına Beşiktaş kulislerinde pek ihtimal verilmiyor. Teknik direktör Slaven Bilic, orta alanda tercihini ağırlıklı olarak Manuel Fernandes, Veli Kavlak ve Atiba Hutchinson üçlüsünden yana kullanırken zaman zaman Oğuzhan Özyakup ve Muhammed Demirci de forma şansı buluyor.
nbsp;(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...