Beşiktaş maçı biletleri izdihama sebep oldu

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş maçı biletleri izdihama sebep oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının biletlerinin satışa çıkması, taraftar arasında izdihama yol açtı.

Gişe önünde uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar, bilet alabilmek için yarıştı. Beşiktaş taraftarı gelmeyeceği için bu tribünlerdeki bin 384 bilet de Bursaspor taraftarına satılacak.Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bursaspor maçı biletleri sabah saat 10.00 itibariyle satışa çıktı. Taraftarlar biletleri tükenmeden alabilmek için sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdi. Kiminin gece saat 02.00'dan beri beklediğini söylerken, gişe önünde izdiham yaşandı. Kuyrukta bekleyenler ile yandan bilet almaya çalışanlar arasında yaşanan gerginlik sağ duyulu taraftarların araya girmesiyle yatıştırıldı.Yaşlısından gencine, kadınından erkeğine herkes biletlerin tükenmeden alabilmek için saatler öncesinde Atatürk Stadyumu girişindeki gişeye geldiklerini ifade ederek, Bursaspor'un kazanmasını dilediklerini kaydetti. Havanın sıcak olması sebebiyle bilet kuyruğunda tartışmaların yaşandığını ifade eden taraftarlar, "Herkes sıramızı kaynatıyor. Biletler bir an önce tükeniyor. İnşallah yeneriz. Tek isteğimiz Beşiktaş'ı yenmek" dedi.2,5 yaşındaki oğlu ile birlikte gelen bir kişi Bursaspor aşkıyla burada bulunduklarını söyledi. Bir bayan taraftar da uzun kuyrukların e-bilet sistemine geçilmesinden kaynaklandığını ileri sürdü.
Bilet fiyatları ise şu şekilde açıklandı:
"Kapalı Tribün C Blok 50 TL, Maraton Tribünü 30 TL, Açık Kale Arkası Tribünü 20 TL."


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...