Ertuğrul Sağlam hedefini belirledi

/ Kaynak: İHA
Ertuğrul Sağlam hedefini belirledi

SPOR Haberleri  / İHA

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, milli maçlar nedeni ile verilen arayı yoğun bir antrenman programı ile geçirdiklerini söyledi.

nbsp; Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin ilk üç haftasını güzel geçirdiklerini, bu atmosferi devam ettirip oyun kalitesini daha da yukarıya çıkararak olumlu görüntüyü artık puanlarla da pekiştirip, yavaş yavaş ligin üst sıralarına çıkmak istediklerini söyledi.Takıma yeni katılanların antrenman eksikliği konusunda bu arayı iyi değerlendirmiş olduklarını anlatan Ertuğrul Sağlam, "Bu hazırlıklarımızın hepsinin amacı, ilk üç haftasını güzel geçirdiğimiz Spor Toto Süper Lig'de oluşturduğumuz bu atmosferi devam ettirecek oyun kalitesini daha da yukarıya çıkarmak ve ilk üç haftadaki olumlu görüntüyü artık puanlarla da pekiştirip, yavaş yavaş ligin üst sıralarına çıkmak. Bu doğrultuda önümüzde önemli 4 maç var. Bu maçlarda alacağımız sonuçlar önümüzdeki dönemde hedeflerimizi kısmen belirleyecek. Bu 4 maçı çok büyük bir ciddiyet ve başarı ile geçip taraftarımızla, camiamızla, takımımızla birleşip ortaya ciddi bir hedef koymamız gerekiyor. Bu dört maçlık periyodun ilk maçı Sivasspor deplasmanı, ki Sivasspor deplasmanı zor bir deplasmandır, artı iyi bir kadro, başlarında çok iyi bir teknik direktörleri var, bizim için kolay bir maç olmayacak. Ama biz şunu gösterdik ki, ilk üç maçta üç şampiyon takıma karşı oynayıp, bu maçlarda hem üstün oynayıp hem de kazanabilecek bir oyunu ortaya koymak, bundan sonraki maçlar için bizim bir gerçeğimizi ortaya koydu. Biz olayı ciddiye alır, sahiplenirsek, kalitemizi takımın menfaatleri doğrultusunda sahaya yansıtırsak ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Üç maçlık dönemde bunu gördük. Belki daha fazla puanlar alabilirdik ama en azından bu görüntü ortaya çıktı. Bu, alamadığımız puanlardan daha fazla katkı sağlayacak bir futbol gerçeğidir bizim için" dedi. Bu doğrultuda Sivasspor maçına çıkıp çok önemli olan 3 puanı alıp şehre dönmek istediklerini anlatan Sağlam, "Oyuncularımıza inanıyoruz, güveniyoruz, onlar istedikleri zaman neler yapabileceklerini gösterdiler, Sivas'da da sorumluluk alacaklar, formanın ağırlığını hissedip ona göre mücadele verecekler ve güzel bir sonuçla da şehre döneceğiz inşallah" diye konuştu.

GOL YOLLARINDAKİ SIKINTI
Gol yollarındaki sıkıntıyla ilgili olarak da Sağlam, "Tabi antrenmanlarımızda bunları da çalışıyoruz. Şunu söylemek lazım ki elimizde Necati gibi, Bienvenu gibi, Kamara gibi çok önemli 3 forvet var. Bunu bir defa ortaya koymam gerekiyor. Ben de forvet oynadığım için gol kaçırmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Zaman zaman böyle şanssızlıklar yaşanabiliyor, ama bu durum, bundan sonra da böyle olacağı anlamına gelmiyor. Arkadaşlarımız çalışıyorlar, çok istekliler, onlar da istiyor. 3 maçta yaşadığımız futbol şanssızlığının artık lehimize döneceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...