Gençlerbirliği taktik çalıştı

/ Kaynak: AA
Gençlerbirliği taktik çalıştı

SPOR Haberleri  / AA

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. nbsp;Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde yapılan çalışma, 75 dakika sürdü. Antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-siyahlılar, daha sonra Kayserispor maçının taktiğinin çalışıldığı çift kale maç yaptı. İdman, şut ve duran top organizasyonu çalışmalarıyla sona erdi. nbsp;Başkent temsilcisinde bugünkü antrenmanda bütün futbolcular yer alırken, dün yapılan çalışmada Özgür ile çarpışan ve bu nedenle sağ kulağında yırtık oluşan Doğa, idmanı koşuyla tamamladı. nbsp;Kırmızı-siyanlılar, yarın saat 17.00'de yapılacak antrenmanın ardından tesislerde kampa girecek. nbsp;Gençlerbirliği ile Kayserispor arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma, pazar günü saat 18.00'de başlayacak. Maçı hakem Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun yönetecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...