Ergin Ataman, 'Bana teklif yapılmadı'

Ergin Ataman, 'Bana teklif  yapılmadı'

SPOR Haberleri

Büyük hayal kırıklığı ile sona eren Avrupa Basketbol Şampiyonası sonrasında Tanjevic'in istifasını kabul eden Federasyon çalışmalarına hemen başlıyor.

Basketbol A Milli Takımı'nda değişim rüzgarları esecek. Büyük hayal kırıklığı ile sona eren Avrupa Basketbol Şampiyonası sonrasında Tanjevic'in istifasını kabul eden Federasyon çalışmalarına hemen başlıyor. Listenin 1 numaralı ismi Galatasaray Liv Hospital başantrenörü Ergin Ataman, henüz kendisine resmi bir teklif gelmediğini belirterek, "Bu konu biraz canımı sıkıyor. Umarım en kısa zamanda Federasyon bir karar verir" diye konuştu. Ataman, "Benimle ilgili bir tasarrufları varsa öncelikle başkanım Ünal Aysal ile görüşürler. Ortada henüz bir teklif yokken bunların gündeme gelmesi aslında sıkıcı bir durum. Milli Takım her zaman bir antrenöre heyecan verir. Bana da heyecan veriyor" dedi. Ergin Ataman, şartlar uygun olduğu zaman kararını en iyi şekilde verebileceğini dile getirdi ve "Güven hissetmem çok önemli" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...