Tottenham'ın yeni yıldızı Sneijder olacak

Tottenham'ın yeni yıldızı Sneijder olacak

SPOR Haberleri

Teknik direktör Andre Villas-Boas, Tottenham'ın yeni transferlerinden Christian Eriksen hakkkında açıklamalarda bulundu.

Tottenham'ın Ajax'tan kadrosuna kattığı Danimarkalı orta saha oyuncusu Cristian Eriksen hakkında açıklamalarda bulunurken, onu Wesley Sneijder'e benzetti.İngiltere'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Andre Villas-Boas yeni transferler hakkında, "Bu transfer döneminde kadromuza kattığımız isimlerin birer dünya yıldızına dönüşmesini bekliyoruz. Eriksen bana Sneijder'i hatırlatıyor. O da Ajax'ta kendini göstermişti. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Ondan büyük şeyler bekliyoruz." diyerek oyuncusunu övdü.Hafta sonu Norwich City ile karşılaşacak olan Tottenham'da maç hakkında da açıklama yapan Villas-Boas, "Eriksen, ilk 11'de yer alacak mı? Henüz kesin değil ama büyük olasılıkla evet. Transfer sezonu geçen pazartesi sona erdi. Aldığımız 3 oyuncu, takımla birlikte ilk kez cuma günü antrenmana çıkabildi. Ardından da milli maç arası oldu ve bugün dönebildiler. Eriksen, Vlad ve Lamela için takımla birlikte antrenmanlara çıkıp arkadaşlarıyla bu tecrübeyi tatmaları için yeterli süre yoktu. Bu konu hakkında çalışıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
(Sporx)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...