Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Sarı-lacivertlilerde dünkü antrenmanı yarıda bırakan Emre Belözoğlu'nun yapılan kontrollerinde sağ ayak alt adelesinde kısmi yırtık tespitedildi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında, 16 Eylül Pazartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonra 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.
Antrenman, taktiksel çalışmalarla tamamlandı. Kaleci Volkan Demirel, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından salonda kuvvet çalışmayı yaptı. Sarı-lacivertlilerde dünkü antrenmanı yarıda bırakan Emre Belözoğlu'nun bugün yapılan kontrollerinde sağ ayak alt adelesinde kısmi yırtık tespit edildiği, futbolcunun tedavisine başlandığı belirtildi.
Joseph Yobo ve Erten Ersu ise uygulanan özel program doğrultusunda takımdan ayrı koşu yaptı. Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...