Uşak Sporif Kulübü Yönetiminden sert açıklama

/ Kaynak: İHA
Uşak Sporif Kulübü Yönetiminden sert açıklama

SPOR Haberleri  / İHA

Uşak Sporif Kulübü Yönetimi, kulüple ilgili son gelişmeleri değerlendirmek için basın mensupları ile bir araya geldi.

Beko Basketbol Ligi'nin çiçeği burnunda ekibi Uşak Sportif'in ligin tek Büyükşehir olmayan ekibi olduğu ve mütevazı bir bütçe ile takım oluşturarak kendi evinde tüm rakiplerini yenebilecek motivasyona sahip olduklarını belirttiler. Ayrıca kulüp yöneticileri takımın yeni oluşturulan kurumsal yapısıyla ilgili bilgiler de verdi. Uşak Sportif kaptanı Alper Saruhan, Uşak'a gelmeden önce şüphelerinin olduğunu belirterek, "Fakat buraya gelince kentin sıcak insanları ve kulübün samimiyeti beni gerçekten etkiledi. Takım olarak iyi bir hava yakaladık. İnanıyorum ki Beko Basketbol Ligi'nde iyi maçlar çıkaracağız. Uşak Sportif'in birinci lig takımı olmasının faydalarını Uşaklılar lig başlayınca çok daha iyi hissedecekler. Üst düzey liglerde oynayan illerin takımları bir çok tabuyu spor ile aşıyorlar. Spor kentler için bir çok konuda öncüdür" dedi. Uşak Sportif'in Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan ise, yaptığı açıklamada, "Yeni oluşturulan yönetimle birlikte Uşak ile özdeşleşen siyah-kırmızı renkleri kullanarak kulübün logosunu, ismini değiştirerek kurumsal çalışmalarımızda sona doğru yaklaştık. Uşak Sportif' in yeni sezonda birinci ligde mücadele edecek olması Uşak'a her türlü alanda hareket getireceğine inanıyoruz. Uşak Sportif'in etkisi ile Uşak Havalimanımız tekrar faaliyete geçmek üzere. Bununla beraber Uşak'ta yapımı devam eden ve yeni yapılacak olan beş yıldızlı oteller inşa edilmekte. Uşak Sportif'in ilerleyen zamanda kentimiz için ne kadar önemli işler yaptığını hep birlikte göreceğiz" şeklinde konuştu.


OZAN BULKAZ: "TARHANA GİBİ, BASKETBOLUMUZ DA KENDİ EKOLÜMÜZ"
Uşak Sportif'in teknik patronu Ozan Bulkaz, iyi basket oynadıklarına dikkat çekerek, "Lig için ölçü olmasa da evimizde düzenlediğimiz turnuvada yenilgisiz şampiyon olduk. Oynadığımız basket, Uşak'ın değeri olan tarhana gibi, kilim gibi kendi ekolümüz. Kimsenin oyununu örnek almıyoruz. Elimizdeki mütevazi bütçe ile savaşan, sert savunma yapan ve hızlı hücuma geçen bir takım oluşturduk. Takımımızdaki basketbolcuların hepsinin hedefi var, 89-90 doğumlu basketbolcular. Evimizde oynayacağımız tüm maçlarda rakiplerimizi yenebilecek güçlü bir takımımız var. Uşak'ı bir basketbol kenti yapmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" diye konuştu.


SERDAR SAĞIROĞLU: "SLOGANIMIZ; SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR BAŞARI"
Uşak Sportif Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu ise yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Başkanlığa geldiğim günden beri hedef olarak kendimize marka değeri olan, sürdürülebilir başarı ruhunu benimseyen bir takım oluşturmak oldu. Her ne kadar bizim başarısızlığımızı ısrarla görmek isteyen küçük gruplar olsa da, arkamızdan işler çevirseler de biz kapımızı kimseye kapatmayacağız. O gruplara da buradan tekrar sesleniyorum. Derdiniz neyse gelin yüz yüze konuşalım. Vermek istediğiniz zarar bize değil, Uşak'a olacaktır. Federasyonun yaptığı bir çalışmada bir kulübün kentteki oluşturduğu reklam değeri bir buçuk milyon dolar. Yani ildeki en küçük esnaftan kurumsal büyük firmalara kadar faydalı bir rant ortaya çıkıyor. Bunun için tüm duyarlı halkımızı ve taraftarlarımızı takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Geçen hafta içerisinde Spor Bakanımız Suat Kılıç'ta salon sözümüzü aldık. Belediye ve diğer kurumların destekleriyle salonumuzda en kısa sürede tamamlanmış olacak. Kısa süre içerisinde taraftar ürünleri de satışa başlayacak. Uşak Store mağazamızı açarak takıma anlamlı destek sağlayacağız. Uşak'ın AŞİGO ruhunu yeniden canlandırarak hem basketbol hem de futbolda önemli işler yapmayı 'Sürdürülebilir Bir Başarıyı' yakalamak istiyoruz."


SERHAT EREN: "ALTIN MADENİ, PETKİM GİBİ KENTE VEFA BORCUNU ÖDEMELİ"
Kulüp yöneticilerinden aynı zamanda UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı olan Serhat Eren, sert açıklamalarda bulunarak, "Bu takımın kente sağlayacağı katkıları kimse görmezden gelemez. Herkes elini taşın altına koymalı. Altın madeninin spora destek vermediğini biliyoruz, fakat bu konuda kabuğunu kırması gerek. Nasıl ki ligde rakiplerimizden olan Aliağa Petkim Basketbol Takımı'na PETKİM sahip çıkıyorsa, Uşak'taki altın madeni de takımına sahip çıkmalı. Çünkü PETKİM, Aliağa ilçesinin suyunu, havasını, yollarını, dağlarını kirletip vefa borcunu kente yaptığı sosyal sorumluluk projelerinin yanında takımlara da sahip çıkarak yapıyorsa, altın madeni de Uşak'ı kirletmenin vefa borcunu yaptığı okulun, yolun, su hattının yanında Uşak Sportif'e de sahip çıkarak ödemeli diye düşünüyorum" dedi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...