İspanya'dan Finlandiya'ya farklı tarife

İspanya'dan Finlandiya'ya farklı tarife

SPOR Haberleri

Eurobasket 2013 2. Tur F Grubu'nda İspanya ile Finlandiya karşı karşıya geldi. Mücadele 82-56 İspanya'nın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Eurobasket 2013 2. Tur F Grubu'nda İspanya ile Finlandiya karşı karşıya geldi. Mücadele 82-56 İspanya'nın üstünlüğüyle sonuçlandı. Eurobasket 2013 2. Tur F Grubu'nda favorilerden İspanya ile şampiyonanın sürpriz takımı Finlandiya karşı karşıya geldi. İspanya'nın favori olarak çıktığı karşılaşma 82-56 Matadorlar'ın üstünlüğüyle sonuçlandı. İspanya mücadeleye Jose Calderon, Mark Gasol, Ricky Rubio, Rudy Fernandez ve Victor Claver beşiyle çıkarken, Finlandiya ise Sasu Salin, Shawn Huff, Gerald Lee, Petteri Koponen ve Tuukka Kotti ile mücadele etti. Slovenya'nın başkenti Ljubljana'daki Stozice Arena'da oynanan karşılaşmanın en skorer oyuncusu 23 sayı atan İspanyalı Jose Calderon oldu. Finlandiya adına 17 sayı kaydeden Petteri Koponen ise takımın en skorer oyuncusu olmayı başardı. Bu sonucun ardından İspanya bir sonraki maçını İtalya ile oynayacak. Finlandiya ise turnuvanın ev sahibi Slovenya ile karşı karşıya gelecek.
Salon: Stozice Arena
Hakemler: Olegs Latisevs (Letonya), Milivoje Jovçiç (Sırbistan), Renaud Geller (Belçika)
İspanya: Pablo Aguilar, Rudy Fernandez 6, Sergio Rodriguez 9, Xavier Rey 6, Jose Calderon 23, Ricky Rubio 4, Victor Claver 12, Fernando San Emeterio 6, Sergio Llull, Marc Gasol 6, German Gabriel 2, Alex Mumbru 8
Finlandiya: Mikko Koivisto 5, Anti Nikkila, Kimmo Muurinen 4, Shawn Huff, Gerald Lee 12, Sasu Salin, Tuukka Kotti 6, Petteri Koponen 17, Samuel Haanpaa 6, Hanno Mottola, Roope Ahonen, Teemu Rannikko 6
1. Periyot: 18-15
Devre: 42-30
3. Periyot: 57-44

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...