Üniversitede ölüm

/ Kaynak: İHA
Üniversitede ölüm

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü öğrencisi olan genç serinlemek için girdiği üniversitenin havuzunda boğularak hayatını kaybetti.

Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi olan genç serinlemek için girdiği üniversitenin yarı olimpik havuzunda boğularak hayatını kaybetti.Balıkesir Bandırma'da ikamet eden Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Sercan Özçetin (21), 3 gün önce üniversite işlemlerini yapmak amacıyla Balıkesir Bandırma Ergiri köyünden İzmit'e geldi. Özçetin, işlemlerini tamamladıktan sonra serinlemek için üniversitenin Umuttepe Kampüsü içerisinde bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'na girdi. Burada bir süre yüzen genç, daha sonra gözlerden kayboldu. Havuza giren diğer insanlar tarafından havuzun dibinde hareketsiz olarak bulunan talihsiz genç hemen dışarı çıkartıldı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri Özçetin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Özçetin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Özçetin'in ailesi havuzda para karşılığı bir hizmet alındığını ancak buna rağmen havuz çevresinde herhangi bir cankurtaran bulunmadığını ve konu hakkında şikayetçi olacaklarını söyledi. Sercan özçetin'in cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilmek üzere Balıkesir Bandırma'ya gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...