Boluspor Teknik Direktörü Beykoz, 'Rakibin oyununu bozduk'

Boluspor Teknik Direktörü Beykoz, 'Rakibin oyununu bozduk'

SPOR Haberleri

Kendi sahasında ağırladığı 1461 Trabzon ile berabere kalan Boluspor'un Teknik Direktörü Ali Beykoz, "Rakibin oyununu bozduk ve çok topla oynamaya çalıştık" dedi.

Kendi sahasında ağırladığı 1461 Trabzon ile berabere kalan Boluspor'un Teknik Direktörü Ali Beykoz, "Rakibin oyununu bozduk ve çok topla oynamaya çalıştık" dedi. nbsp;Boluspor - 1461 Trabzon karşılaşmasından gol sesi yükselmedi. Maçı değerlendiren kırmızı beyazlı takımın çalıştırıcısı Ali Beykoz, "Söylenecek fazla bir şey yok. Direkten dönen toplarımız var. Futbolcu arkadaşlarımın isteği ve mücadelesinden son derece memnunum. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Rakibin oyununu bozduk ve çok topla oynamaya çalıştık. Neticede golü bulamadık. Son dakikalarda attığımız gol verilse buraya 3 puan almış olarak çıkacaktık. Ancak olmadı. Önümüzdeki maça odaklanacağız" dedi. nbsp;1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan ise, "Öncelikle seyri güzel bir maç olduğunu söylemeliyim. Karşılıklı pozisyonlar ve direkten dönen toplar vardı. Rakibimiz Boluspor'u zaten tanıyorum. Kendileri saygı duyduğum ve oyuncu kalitesiyle beğendiğim bir ekip. Hep aynı şeyden bahsetmek istemiyorum ancak yenilenen bir takımız. Geçen yıldan 12 arkadaşımızın takımdan ayrıldı. Genç oyuncularla lige adapte olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...