Dilmen, 'Kimse Terim'in Galatasaray'a verdiğini veremez'

Dilmen, 'Kimse Terim'in Galatasaray'a verdiğini veremez'

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, 'Yeryüzünde gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörü de getirseniz Fatih Terim'in Galatasaray'a verdiğini veremez." dedi.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sabah Gazetesi'nde yayınlanan röportajında Fatih Terim hakkında çok iddialı sözler sarfetti. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörünü Galatasaray'a gelse Fatih Terim kadar değer veremeyeceğini iddia eden Dilmen, "Fatih Terim'in gitmesinden mutlu olan da vardır. Mutsuz olan da. Yeryüzünde gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörü de getirseniz Fatih Terim'in Galatasaray'a verdiğini veremez." dedi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yaşananlara da değinen Dilmen, "100 sene sonra da Fatih Terim hep zihinlerde ve kalplerde olacak. Ünal Bey'in Fatih Hoca'nın şahsıyla ilgili neler neler söyleniyor. Olay yanlış yerlere gitti. Fiziksel durumlarla ilgili rezalet açıklamalar. Herkes kendine gelsin. Örf ve adetlere aykırı." şeklinde konuştu. Didier Drogba'nın Galatasaray'daki performansına da değinen Dilmen, "Tahminlerimizin çok ama çok üzerinde bir verim verdi. Bugün Juventus'a gönder oynar. Saygı duyulacak performans." ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...