BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Işıkara’nın ‘kebap’ keyfi

Işıkara’nın ‘kebap’ keyfi

Lise öğrencilerine konferans vermek üzere Bursa’ya gelen Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Mete Işıkara, haftanın yorgunluğunu şehirde istirahat ederek atıyor.



Lise öğrencilerine konferans vermek üzere Bursa’ya gelen Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Mete Işıkara, haftanın yorgunluğunu şehirde istirahat ederek atıyor. Öğle saatlerinde eski garajdaki meşhur Cemal Usta’nın Uludağ Kebabçısı’na gelen Prof. Dr Mete Işıkara, 1,5 porsiyon kebap yiyerek diyetini de bozdu. Yoğun program yüzünden yorgun düşen Işıkara, Uludağ’da özel olarak beslenen kuzuların etinden yapılmış meşhur Bursa Kebabı’nı tereyağ ve sos ilave ettirerek yedi. Işıkara, çıkışta, yıllardır et kesen Cemal Usta ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. Prof. Dr. Mete Işıkara, bir mahalli radyonun kendisine verdiği bilim adamı ödülünü de aldı.
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 109156
    % 1.14
  • 3.8206
    % -0.38
  • 4.5076
    % 0.05
  • 5.1028
    % -0.67
  • 153.399
    % -0.43
 
 
 
 
 
KAPAT