Mesut Özil, 'Premier Lig dünyanın en zor ligi'

Mesut Özil, 'Premier Lig dünyanın en zor ligi'

SPOR Haberleri

Arsenal'i liderlik koltuğuna oturtan Mesut Özil, Premier Lig'in İspanya ve Almanya'dan daha mücadeleci olduğunu söyledi.

Arsenal'in rekor transfer ücretiyle kadrosuna kattığı Mesut Özil, Premier Lig için "Dünyanın en zor ligi" ifadelerini kullandı. Gelir gelmez Arsenal'i zirveye taşıyan Mesut Özil, şampiyonluk için daha yapılacak çok işin olduğunu belirterek, "Şimdiden ligi kazanmaktan bahsetmek çok erken, ligin puan tablosu her an değişebilir" diye konuştu. 24 yaşındaki yıldız futbolcu, Premier Lig'in Almanya ve İspanya'ya göre çok daha zor olduğunu dile getirerek, "Her maç adeta bir meydan okuma ve maçlardaki mücadele üst düzey. Bu zorluğun kendi oyunuma fayda sağlayacağına inanıyorum" dedi. Futbolda genel olarak az da olsa baskı hissettiğini belirten Mesut, "En çok hoşlandığım ve en iyi yaptığım bir işi yapıyorum. Her maçı iple çekiyorum ve diğerlerinin ne dedikleri ile ilgilenmiyorum. Hissettiğim baskı, genelde kendi içimden gelen bir baskı, çünkü kendimden üst seviye performans bekliyorum, ancak bu baskıyı çok rahat kaldırabilirim" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...