Çaykur Rizespor, Beşiktaş'a bileniyor

/ Kaynak: AA
Çaykur Rizespor, Beşiktaş'a bileniyor

SPOR Haberleri  / AA

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Beşiktaş karşısında saygı duyarak oynayacağız ama kimseden de korkumuz yok" dedi.

Çalımbay, idman öncesi Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde 7 haftadan memnun olduğunu belirterek, "Sadece Medical Park Antalyaspor maçında iyi oynamamıza rağmen kazanamamamız bizi üzdü. Bu sürede herkes fedakarlık ederek oynuyor ama eksiklerimiz var. Sakat oyuncuların çokluğu ve bazı arkadaşların hazır olmaması beni düşündürüyor. Bu arkadaşlarımız hazır hale geldiğinde ligi istediğimiz yerde bitireceğimize inanıyorum. Tek hedefimiz arkadaşlarımızın hazır hale gelmesi" diye konuştu. Beşiktaş'ın en iyi iki takımlardan biri olduğunu ifade eden Çalımbay, "Beşiktaş lige çok iyi bir hava ile başladı. Maddi açıdan sıkıntıları yok. Tek hedefleri şampiyonluk. Eskişehirspor'u yenerek moral kazandılar. Beşiktaş karşısında saygı duyarak oynayacağız ama kimseden de korkumuz yok. Tek amacımız kazanmak ve gol atmak olacak. Benim takımım her takımla oynayacak güce sahip. Yeter ki kapasitelerinin üzerine çıksınlar" dedi. Ligde üst üste çıkacakları Beşiktaş ve Eskişehirspor deplasmanlarının kendilerini ligde bir yerlere taşıyacağını kaydeden Çalımbay, "Bu iki deplasman önemli. Kazanmamız halinde ligde iyi bir yere taşınabiliriz. Kaybedilmesi halinde toparlanma şansımız var ama hiçbir zaman kaybetmeyi, beraberliği düşünen bir ekip değiliz. Beşiktaş maçına Medical Park Antalyaspor maçının telafisi olarak bakıyoruz. Bu yol gittikçe zorlaşacak. Her geçen hafta takımlar lige daha fazla ısınacak" ifadelerini kullandı.


Beşiktaş maçı hazırlıkları
Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Çalımbay yönetiminde Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavili ekipte, sakatlıkları bulunan Sezer Özmen, David Depetris, Leonard Kweuke ve Sylvestre takımdan ayrı çalıştı. Tedavileri devam eden Eren Albayrak, Hakan Hacıbektaşoğlu, milli takımlarda bulunan Godfrey Oboabona, Koray Altınay ve Oğuzhan Berber ise çalışmada yer almadı. Futbolcular koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman kondisyon ağırlıklı çalışma ile tamamlandı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...