Kadir Topbaş'tan sözleşmeli memurlara bayram müjdesi

/ Kaynak: İHA
Kadir Topbaş'tan sözleşmeli memurlara bayram müjdesi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, belediye çalışanlarıyla bayramlaşarak, sözleşmeli memurlara müjde verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, belediye çalışanlarıyla bayramlaşarak, sözleşmeli memurlara müjde verdi. Topbaş, "Memur arkadaşlarımızdan sözleşmeli olanlarının kadro geçirme işlemlerimizi tamamladık. Hayırlı olsun diyorum. Memurlarımıza sosyal denge anlaşmasını yaptık bunda da bir problem yok" dedi. nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Saraçhane'deki başkanlık binasının kokteyl salonunda belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Burada bir konuşma yapan Topbaş, herkesin bayramını kutlayarak, "Bizler yerel yöneticiler olarak da halkımızın bayram yapabilmesi için ekibimizle birlikte tüm kadromuzla gücümüz yettiğince bu hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bizler bayram yapmak için değil, bayram yaptırmak için gücümüzü harcıyoruz" şeklinde konuştu.
Kadir Topbaş, burada bayram öncesi sözleşmeli memurlara da müjde verdi. Topbaş, "Memur arkadaşlarımızdan sözleşmeli olanlarının kadro geçirme işlemlerimizi tamamladık. Bunu özellikle bahsetmek istiyorum. Hayırlı olsun diyorum. Memurlarımıza sosyal denge anlaşmasını yaptık bunda da bir problem yok. Şimdi yeni bir çalışmamız var. O da taşeronlarımızla ilgili yasal bir düzenleme yapılıyor. Bu kentte bu ülkeye hizmet eden kamu kuruluşlarında bulunan tüm sözleşmeli vatandaşlarımızın, özlük hakları başta olmak üzere hak arayışındaki haklarını iade edilmesi noktasındaki çalışmaları önemsediğimizi belirtmek istiyorum" diye konuştu. Kadir Topbaş, "Özellikle Kurban Bayramı ile ilgili her yıl biraz daha farklı olmak üzere hijyen koşulları itibariyle bu ortamları oluşturmaya çalıştık. Şuanda 178 çadırlı üç ayrı noktada hazırladığımız ve geçen yıl 2 bin civarında olan büyükbaş hayvanda 4 bin 500 hayvan barınma alanı ve aynı zamanda kesim alanları getirdik. İşlemlerin yapılacağı ilk 3 gün içerisinde bu ekiplerimiz denetleme yapacak" dedi.
"ÇEVRE KONUSUNDA HASSASİYET İSTİYORUZ"
İBB Başkanı Kadir Topbaş, Kurban Bayramı'nda çevre konusunda hassasiyet istediklerini belirterek, "Çevre kirletici ve ileride bizim sağlığımızı tehdit edecek noktada bir takım şeylerin saçılarak bırakılmasını hem inancımızla bağdaşmayacağını ve yakışmayacağını özellikle ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
"TRAFİK KURALLARINA UYULURSA RAHAT EDERİZ"
Bayram tatilinin yaklaşmasıyla birlikte İstanbul'da yoğun bir trafik akışı olduğunu söyleyen Kadir Topbaş sözlerine şunları da ekledi; "Yoğun bir trafik akışkanlığını gördük. Burada tabii ki trafik kurallarına uyulursa, kentte medeniyet ortaya çıkar ve rahat ederiz. İstanbul'daki trafikle ilgili Sayın Valimizle dün görüşmemde de ifade ettim belediye olarak her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu söyledim. Böyle bir yetkiyi bize verirse New York'ta Londra'da olduğu gibi İstanbul Belediyesi'nin de kendisinin trafikle ilgili bir kolluk hareketi olursa ciddi başarılı olacağımıza inanıyorum."
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...